No pots veure bé aquest e-mail? Clica aquí per veure'n la versió web.
 
Tel. 932 744 717  
www.aguilografic.com  
xavier@aguilografic.com  
 

Temps de retrobament


 
 
 
 

Pastorets de la muntanya i gent de bé de tota mena, arriben les festes de Nadal i ens preparem per a un nou any ple d’incertesa, però també d’il·lusions. Esperem com sempre que aquest sigui un bon any i l’any de tothom.

 
 

“La Terra és plana, ho sap tothom…”

Quimi Portet

 
 
 
 
 
   

Comunicacions animades online

Les nadales animades corporatives us permeten felicitar els vostres clients i amics de forma original i divertida alhora que els recordeu que continueu al seu servei. Aguiló Gràfic és especialista en desenvolupar el guió, l'storyboard, les il·lustracions i la programació d’aquests petits contes de Nadal...

Visiteu http://www.aguilografic.com/ca/portfolio/multimedia

 

 
 
 
 

Revista Conecta
de B. BRAUN

B. BRAUN, multinacional especialitzada des de fa 175 anys en el desenvolupament, la producció, comercialització i distribució de material medicoquirúrgic, productes farmacèutics i serveis sanitaris, ens ha confiat un cop més la maquetació de la seva revista de comunicació corporativa.

 
 
 
  

Transplant Coordination Manual

Estem finalitzant la maquetació del llibre Transplant Coordination Manual, publicació de referència internacional en coordinació de trasplantaments editada per TPM i DTI (Donation & Transplantation Institute).

 
 

Aguiló Gràfic • Disseny gràfic, editorial i web. Marques, catàlegs i multimèdia