No pots veure bé aquest e-mail? Clica aquí per veure'n la versió web.
 
Tel. 932 744 717  
www.aguilografic.com  
xavier@aguilografic.com  
 

Ningú s'alabi del blat, fins que el maig sigui acabat


 
 
 
 

Maig, dies de rituals d'iniciació i aparellament, nits de sopars a la fresca i als terrats. Temps per dissenyar nous escenaris i creuar la mar plegats.

 
 

En las noches claras,
resuelvo el problema de la soledad del ser.
Invito a la luna y con mi sombra somos tres.

Gloria Fuertes (1917-1998)

 
 
 
 
 
   

Video scribe per a Tempus Project de la Unió Europea

Ja podeu veure (i escoltar) el video scribe que explica el procés de transferència de coneixement entre Europa i diversos països àrabs dins de la iniciativa EMPODaT (European-Mediterranean Postgraduate Program on Organ Donation and Transplantation) de la UE.

Vinculat a aquest mateix projecte, també hem dissenyat un ampli ventall de productes: fulletons singulars, bolígrafs personalitzats, expositors roll up i altres productes corporatius i de comunicació.

 

 
 
 
 
 
 

Nou volum de la col·lecció Transmedia XXI

Estem maquetant un nou llibre per al Laboratori de Mitjans Interactius de la Universitat de Barcelona: Evaluar la formación es posible. Evaluación de la transferencia de la formación de formadores con soporte tecnológico.

   
 
 
 
 
  

III International Workshop on DCD Donors

Hem dissenyat els productes de comunicació per al III International Workshop on DCD Donors que es celebrarà a l’Hospital Clínic de Barcelona els dies 19 i 20 de juny de 2014.

 

 
 
 

Aguiló Gràfic • Disseny gràfic, editorial i web. Marques, catàlegs i multimèdia